dilluns, 22 de febrer del 2016

English Day

Aquest divendres va tenir lloc a l'escola l'English Day, i els nens i nenes de primer ens ho vam passar d'allò més bé.

Al matí vam anar a la Sala Unió a veure un teatre, on el seu protagonista era un drac però no era dolent. Ens va agradar molt l'obra de teatre i els nens i nenes que van sortir a l'escenari ho van fer molt bé, felicitats a tots ells!! Ah i se'ns oblidava també volem felicitar al Princep Eloi!!! Ho va fer genial!!!.




Després del pati vam fer un "come cocos", ens va costar una mica, però van quedar fantàstics!! La classe de 1r C va comptar amb una ajuda especial, la de la tieta de la Leire que ja que havia fet una activitat a l'escola amb els més petits va pujar a primer a donar un cop de mà. Moltes gràcies per venir!!

I a la tarda vam anar a la sala de psicomotricitat que hi ha al pavelló i allí ens van explicar un conte que ens va agradar molt.

Moltes gràcies teacher Estela per acompanyar-nos durant tot el dia!!!

Les fotos ben aviat les podreu veure al picassa de l'escola!

3 comentaris:

  1. MONTSE (mare de l'Ona Vidal Sanz de 1r A)23 de febrer del 2016, a les 15:24

    Una jornada molt significativa.
    Per les jornades de música es va demanar la col·laboració a les famílies ("experts en música") a participar-hi. Cap la possibilitat de cara al curs vinent de poder participar en l'English day ? ("experts en llengua anglesa").
    És només una proposta.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Montse. Agraïm molt la teva proposta. Precisament nosaltres havíem pensat també en aquesta possibilitat de cara al proper curs doncs aquest any hem tingut vàries col·laboracions i ens ha funcionat molt bé!
      Thanks a lot!
      English teachers

      Elimina
  2. MONTSE (mare de l'Ona Vidal Sanz de 1r A)29 de febrer del 2016, a les 22:52

    Moltes gràcies!

    ResponElimina