dijous, 14 de maig del 2015

Entrevista a XAVI MENÓS

Els nens i nenes de 2n B estem super contents ja que hem pogut realitzar una entrevista a una persona que no forma part dels mestres i personal de l'escola.

Hem entrevistat al fotògraf nascut a Sudanell, XAVI MENÓS, que des de fa uns 10 anys que viu a Nova York i que  des del passat dia 16 d'abril  i fins el proper 19 de maig estarà per Lleida presentant la seva primera exposició fotogràfica que porta per títol "IN & OUT Lleida, instants de moda".

Ens hagués agradat molt que vingués a l'escola a explicar-nos coses relacionades amb la seva feina com a fotògraf de desfilades o com a creador d'imatges i contingut digital per la Shakira entre altres, però ha tingut molta feina primer preparant l'exposició i després atenent a tot aquell mitjà de comunicació que l'ha reclamat, així que hem hagut de ser una mica originals i al final hem fet l'entrevista via mail!!!!

Ha estat molt emocionat ja que no sabiem si trobaria un momentet per contestar-nos però finalment, el va trobar i ens va contestar, i això per nosaltres ha estat molt important.

Ben aviat compartirem amb tots vosaltres la nostra entrevista i la sorpresa que li hem preparat per donar-li les gràcies. Esperem que li agradi molt i que tingui molta sort en el futur, i si en algun moment pot, que ens vingui a visitar a la classe, ens agradaria moltíssim coneixer-lo en persona!!!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada