dissabte, 25 d’abril del 2015

Sortida Cal Petit

Ahir, dia 24 d'abril, els nens i nenes de 2n juntament amb els nostre companys de cicle, vam anar a CAL PETIT. Allí ens esperava un dia dedicat al circ!!!!!
Després d'un camí una mica llarg amb autocar, vam arribar al nostre destí. Des de l'autocar vam poder veure la carpa i els pallassos (els nostres monitors) que ens esperaven per donar-nos la benvinguda.
Després d'esmorzar, vam conéixer els monitors i amb ells ja vam començar les activitats.
El primer que vam fer va ser un taller de malabars, vam utilitzar uns testos d'aquests de plàstic que serveixen per les plantes, uns quants papers de seda, gomets de tots colors i unes tires de tela.
Va ser molt divertit fer girar els nostres malabars. Això si, haviem de vigilar molt de no donar un cop al company!!!
Tot seguit vam anar a descobrir l'espai i vam tenir una estoneta de temps lliure per jugar abans d'anar a dinar.
I que bo que estava el dinar!!!! Macarrons de primer, pollastre rostit amb xampinyons i gelat de vainilla i xocolata!!!!
Després de dinar vam tenir una estoneta de temps lliure però ben aviat vam iniciar la nostra gimcama!
Hi va haver proves de molts tipus, en una haviem d'anar des d'on hi havia el monitor a la font i emplenar-nos la boca amb aigua i tornar on hi havia el monitor i buidar la boca en un pot i tot això sense perdre aigua i sense deixar de córrer!
Una altra prova molt divertia va ser la que feiem amb els ulls tapats i portant dues galledes penjades d'un pal, els nostres companys des de l'altra punta de circuit ens havien de guiar dient dreta, esquerra, endavant....
O també la prova on ens haviem de passar una esponja molla d'aigua i expremer-la en una galleda
Va ser molt divertit!!!
Quan vam acabar la gimcama, ens vam preparar per marxar, vam recollir les bosses, les gorres i les jaquetes i abans de pujar a l'autocar ens van regalar un globus a cada un de nosaltres.
Llàstima que molts globus es van punxar pel camí!!
Als nens i nenes de 2nB ens va acompanyar el Roky, la mascota que ens van donar per la setmana de la boca, també volia passar un dia diferent i s'ho va passar molt bé viatjant amb autocar i dormint durant tot el dia
El millor de tot es que ens HO VAM PASSAR MOLT I MOLT BÉ, només cal veure les nostres cares a les fotografies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada