dimecres, 18 de març de 2015

Setmana de la Boca, dia 2, 2n B

Avui, dia 17,  és el segon dia d'activitats de la setmana de la boca i toca mirar que ha passat amb l'esperiment que vam preprar ahir dels ous amb coca-cola.
Ahir els ous eren de color blanc, i volien representar les nostres dents netes i pulides, però avui quan els hem tret del got s'havien tornat de color MARRÓ!!!!!
I sabeu que  volia representar això? Doncs el que els passa quan acabem de menjar.
Un cop els hem tret del got el que hem fet ha estat raspatllar-los amb un raspall de dents i així els hem pogut tornar una mica més blancs, però ha costat i molt!!!
Així que hem decidit que és millor raspallar-nos les dents que no pas tenir-les de color marró o grogues!!!!Però també hem preparat un nou experiment. Aquest cop es el dels OUS AMB VINAGRE.
Nosaltres encara no sabem que els passarà als ous, però pensem moltes coses, que es tornaran dusos, que es posaran blaus, vermells, grocs, que es xafaran i fins i tot podria ser que en sortís un pollet!!!
Els materials que hem utiltizat han estat els gots de plàstic, el vinagre i tres ous, en aquest cas de closca marró, que vol representar una dent no massa netejada!.
I quan ho hem tingut tot preparat ho hem deixat al nostre prestatge per a que vagi fent, demà a veure que haurà passat!!!!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada