dimecres, 19 de novembre del 2014

Projecte: ATXIM! SALUT (1): ELS CODIS QR

Sabeu el que són els codis QR?
Nosaltres ara ja ho sabem!!!
En un primer moment ens vam quedar molt sorpresos quan la senyoreta ens va dir que dins d'aquells quadradets hi havia la informació que necessitavem per començar a investigar sobre el nostre projecte, i que si voliem saber que hi deia ho hauriem de dexifrar.
Alguns hi van veure lletres, altres números, però no sabiem que era el que volia dir tot allò, i tampoc  sabiem com fer-ho per dexifrar-los.
Al cap d'una estona, d'estar pensant entre tots  ens vam adonar que aquells quadradets també hi són en altres llocs com poden ser les parades del bus de Lleida, en alguns murals, museus, ... També vam arribar a la conclusió que necessitavem alguna cosa que ens ajudés a descobrir que volien dir.
I si, nosaltres ja sabem com fer-ho. Això si, ho em de fer amb molt de compte ja que necessitem com un programa dels que tenim a l'ordenador però que  està al telèfon!!! I hem de vigilar que no ens caigui al terra!!!
Poc a poc, vam anar descobrint els diferents grups i el que hauriem d'investigar i un cop tots ben organitzats ens vam posar a treballar.
Ara poc a poc, anirem descobrint de que tractara el nostre projecte, tranquils que us ho anirem explicant!!!!
De moment, nosaltres ens ho vam passar molt bé descobrint els codis QR!, semblava que fessim una gincama!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada