divendres, 7 de juny del 2013

Gossos de Rescat del grup de Bombers

Tots sabem que hi ha els gossos pigall que ajuden a les persones que no hi veuen,  també sabem que poden fer tasques de vigilancia, que hi ha gossos que poden arribar a trobar drogues amagades... Doncs ahir, vam compartir el matí amb uns gossos que fan una tasca molt especial i important, rescaten persones accidentades, perdudes...

Van venir a visitar-nos la Margarita i el Guillermo amb els seus dos gossos de rescat, el Kinder i el Lindt; i també l'Ernet amb la seva gossa la Lila.

Ens van explicar que quan van a rescatar persones, els posen unes armilles i un GPS per així poder-los seguir i localitzar amb més facilitat a la persona a rescatar, i que la zona que els donen on han de buscar en diuen zona bruta, que no és que estigui bruta sinó que hi ha arbres, matolls, arbustos... i com els gossos són petitons hi poden passar sense dificultat.Que és molt important que recordem un número de telèfon, el 112, per si algun dia tenim alguna emergència.

També ens van explicar que per la Lila, el Kinder i el Lindt, anar a rescatar persones es com un joc, quan la troben els donen una joguina que es la seva recompensa.

I abans de marxar vam anar al pati, allí se'ns van unir els companys de P4, alguns de P5, i els de primer;    l'Ernest i la Lucia de 2nC, es van amagar i en un momentet van ser rescatats, pel Kinder i per la Lila.

Vam aprendre moltes coses, però sobretot ens ho vam passar molt bé i ens va agradar molt que ens vinguessiu a explicar tot el que feu i com ho feu.

MOLTES GRÀCIES  a tots sis !!!!




gossos rescat bombers 1 from aulatic on Vimeo.

gossos rescat bombers 2 from aulatic on Vimeo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada